[RealDolmen] Struts 2 achter de rug!

Submitted by Anonymous (not verified) on Sat, 08/11/2008 - 11:58 | Posted in: RealDolmen

Donderdag 6 en vrijdag 7 november heb ik mijn 2e cursus gegeven aan de nieuwe IBO'rs van RealDolmen: Struts 2. Deze cursus gaat over een webapplicatie framework dat kan gebruikt worden om op een snelle en correcte manier webapplicaties op te zetten.Er was nog geen cursusmateriaal voor dit nieuw framework en het vervelende was ook dat ik geen kennis er van had. Ik heb 5 dagen voorbereiding gekregen en het was allemaal wel heel nipt om alles op een correcte manier in slides te zetten. Een cursus maken is niet simpel!Tijdens het lesgeven miste ik soms wat eigen structuur (de slides staan nog niet perfect op zijn plaats) en de oefeningen waren soms nogal klein. Maar als ik nog een paar dagen zou hebben, zou ik die cursus echt volledig op punt kunnen zetten.
Wat me ook opviel, was dat ik me echt als een docent aan de Hogeschool voelde bij Struts 2. Je hebt dat op 5 dagen bekeken, je hebt zelf een cursus maar als je geen werkervaring met Struts 2 hebt, dan kom je niet zo sterk over. Zeker niet als er intelligente vragen op je afgestuurd worden :-) ...Met het beëindigen van Struts 2, heb ik ook een einde gemaakt aan de drukke periode die er was in 2008. Eerst mijn SCJP certificaat, Struts 1, Struts 2, ... :-). 'k Ben blij met/trots op wat ik gedaan heb, maar nu ga ik toch voor de rest van't jaar wat genieten samen met Mieke!


Comments

Submitted by Christophe (not verified) on Sat, 08/11/2008 - 17:59
 

Hehe, ik ken het gevoel... 'k heb ook zo'n drukke periode op't werk achter de rug... Alé ze is zelfs nog niet gedaan ze, ze blijven mij maar vragen om cursussen te geven nu ;-)
Geniet idd maar wat samen met Mieke nu! :)

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Full HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <cpp>, <css>, <html5>, <java>, <javascript>, <php>, <sql>, <xml>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.