[Movies] Disturbia

Submitted by Anonymous (not verified) on Thu, 22/05/2008 - 18:30 | Posted in: Movies

De film begint met een tienerjongen, Kale Brecht, die betrokken is bij een auto-ongeluk nadat hij ging vissen met zijn vader. Zijn vader komt om bij het ongeluk. Een jaar later geeft Kale zijn leraar Spaans een klap in zijn gezicht nadat hij een opmerking over zijn vader maakte. Kale wordt veroordeeld tot drie maanden huisarrest en hij krijgt een enkelband om met een GPS-sensor waardoor hij niet kan ontsnappen.Aanvankelijk denkt hij die drie maanden wel door te komen door videogames te spelen, maar zijn moeder heft zijn iTunes- en Xbox Live-abonnement op. Zijn verveling leidt tot het bespioneren van zijn omgeving met een verrekijker. Al snel ontdekt hij zijn buurman Robert Turner, die met een Ford Mustang uit 1960 rijdt. Het automodel komt exact overeen met een nieuwsbericht waarin wordt gesproken over een seriemoordenaar uit Austin, Texas. Een paar dagen later bespioneren Ronnie en Kale hun buurmeisje Ashley, maar zij ontdekt de spionage al gauw nadat Ronnie met de verrekijker tegen het raam klapt. Ashley maakt kennis met de twee jongens en ze besluit mee te doen met de spionage van de verdachte buurman.Zowel Ronnie als Ashley betwijfelen of de man wel een moordenaar is, maar ze raken meer overtuigd wanneer ze in Turners huis een vrouw zien die hij had meegenomen van een nachtclub en daarna mogelijk vermoord wordt. Kale zag in de garage van Turner een plastic zak liggen, en mogelijk zit daar het lijk van de vrouw in. Ronnie wordt er op afgestuurd met een draadloze camera...
Gisterenavond eens op mijn gemakske mij voor TV gesmeten met Mieke en naar de film Disturbia gekeken. Een erg knappe film met de perfecte timing voor spanning en een goed verhaal!
Conclusie: zeker een 7/10 waard!


Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Full HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <cpp>, <css>, <html5>, <java>, <javascript>, <php>, <sql>, <xml>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.