[Sport] Anderlecht mag zich opmaken voor Bayern

Submitted by Anonymous (not verified) on Fri, 22/02/2008 - 20:03 | Posted in: Sport





Voor het eerst sinds 2003 heeft België een team in de 8e finales van de UEFA-cup. Anderlecht speelde 1-1-gelijk in Bordeaux, genoeg na de 2-1 uit de heenwedstrijd. Nu volgt Bayern München.



Bron: sporza.be



Lang geleden dat ik nog eens een voetbalmatch gezien had, maar gisteren was het wel de moeite :-). Ik was 20min aan het kijken en normaal gezien zou ik al lang weggezapt zijn, maar ditmaal echt tot het einde gekeken.



Niet om te zeggen dat Anderlecht super super super goed speelde, maar er kwamen toch enkele mooie acties. Zeker op de linkerflank waren Boussoufa en Jelle Van Damme erg sterk. Het ontbreken van een scorende spits valt toch nog altijd beetje op bij RSCA vind'k, al hebben ze nochtans Frutos die in mijn ogen te veel lijdt aan blessureleed.



Ik ben benieuwd wat het zal worden met Bayern, ik ben al allesinds blij dat het Belgisch voetbal toch iets gehaald heeft sinds lange tijd :-)


Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Full HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <cpp>, <css>, <html5>, <java>, <javascript>, <php>, <sql>, <xml>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.